حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی: مردم، سرمایه اجتماعی پلیس هستند
سرخط خبرها

مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۸۰۵۰
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱
مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
مشاور وزیر و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: طرح سرشماری اتباع تا پایان امسال اعتبار دارد و دیگر تمدید نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر یاراحمدی شامگاه شنبه در حاشیه همایش مدیران کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌های سراسر کشور در اصفهان اظهار کرد: طرح سرشماری اتباع خارجی با هدف شناسایی افراد غیرمجاز و جلوگیری از مشکلات قانونی برای آنها اجرا شد.

وی تاکید کرد: این طرح هیچ تعهدی برای دولت ایران ایجاد نکرده است و اتباعی که در مشاغل تعیین شده مفید تشخیص داده شوند، می‌توانند در کشور بمانند.

مشاور وزیر کشور افزود: در غیر این صورت این اتباع باید به کشور خود بازگردند و در صورت تمایل به بازگشت با اخذ گذرنامه و روادید قانونی اقدام کنند که در این رابطه مراتب از طریق سفارت افغانستان به اطلاع دولت این کشور رسید.

یاراحمدی بیان کرد: فرآیند آمایش اتباع خارجی در کوتاهترین زمان ممکن در سال جاری انجام و نزدیک به ۹۹ درصد از پناهندگان حاضر در کشور شناسایی و برای آنها کارت آمایش صادر شد.

مشاور وزیر کشور اضافه کرد: برنامه‌ریزی‌هایی نیز برای صدور یک مدرک واحد در سال آینده انجام شده است و بر این اساس، حضور اتباع افغانستانی بدون مدرک معتبر وجود نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: برخورد با اتباع غیرمجاز در ایران به گونه‌ای است که کمترین آسیب را به افراد وارد کند و بر اساس قوانین موجود، اتباع غیرمجازی که خود را به مراکز تعیین‌شده معرفی نکنند، توسط نیروی انتظامی دستگیر می‌شوند.

مشاور وزیر کشور یادآور شد: طرح تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند امسال ادامه دارد و افراد مشمول باید برای تمدید آن به دفاتر خدمات اشتغال و اقامت اتباع خارجی مراجعه کنند در غیر این‌صورت این افراد غیرمجاز تلقی شده و برابر قانون با آنها برخورد می‌شود.

یاراحمدی درباره اشتغال اتباع خارجی مجاز نیز گفت: آنها می‌توانند با دریافت کارت اشتغال و پروانه کار به‌صورت قانونی در ایران کار کنند.

وی با اشاره به نشست امروز که به‌منظور برنامه‌ریزی در حوزه اتباع خارجی برای سال آینده برگزار شد، گفت: این جلسه با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکار‌های جدید برای مدیریت بهتر حضور اتباع خارجی در کشور تشکیل شد.

به گفته وی، استان اصفهان به‌دلیل سابقه طولانی در میزبانی از اتباع خارجی و وجود اندیشکده‌های فعال در این حوزه به‌عنوان محل برگزاری این همایش انتخاب شد.

رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تصریح کرد: در این نشست بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگ برای پاسخگویی به مطالبات عمومی در این زمینه تأکید شد.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای سال آینده گفت: از همه مدیران استانی دعوت به عمل آمد تا در این هم‌اندیشی شرکت کنند.

یاراحمدی خاطرنشان کرد: برنامه‌های جدید و جدی‌تر برای مدیریت حضور اتباع خارجی در کشور و نیز نظر‌ها و پیشنهاد‌های ارائه شده در این همایش به پژوهشکده‌های مربوطه ارسال خواهد شد تا تصمیم‌گیری‌های بهتری در این حوزه انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->